Incar Team | 2143 Kistarcsa, Szabadság Út 56. | +36/30 322-1410 | Kistarcsa, Ifjúság tér 1. | 70/605-0322 | incarteam@gmail.com | Nyitva tartás: Hétfő - Péntek : 8:00 - 18:00

Gépjárműszerviz

Az Incar Team két beállós szerelőmehelyében, egy aknás, és egy emelős álláson várja Ügyfeleit.

3D-s Futómű ellenőrzés

Futómű ellenőrzés 3 dimenzióban

A John Bean 1931 óta partnere az autómobil- és a gumiabroncs iparnak, része egy teljesítményerős szövetségnek, a Snap-On konszernnek.

Az új technológiák fejlesztésének úttörőjeként a John Bean szolgáltatása a precíz és magas minőségi értékű 3 D futómű ellenőrző berendezés.

A geoliner sorozatba tartozó futómű ellenőrző berendezések az új kamera és számítógép technikát használják fel. Ez mindenek előtt a nagy pontosságban és a rendszer sebességében mutatkozik meg. A berendezés karbantartási költsége ezért rendkívül alacsony, az érzékeny mérőberendezés a járműtől bizonságos távolságban található, így a mechanikai beállítási munkák nem képeznek veszélyforrást. Az európai szervizhálózat és a professzionális kiképző hálózat garantálja a műszaki szakértelmet a kiképzéstől a telefonon át történő segítségnyújtásig.

Magas értékűség

Mivel a 3D futómű ellenőrző berendezés a háromdimenziós térben mér, és nem a vízszintest használja referenciafelületként, ezért az emelőfelület vízszintessége a mé- résre kevesebb befolyással bír, mint más futómű ellenőrző berendezéseknél. A berendezés egy inteligens öndiagnosztikai funkci- óval rendelkezik, a szoftver automatikusan kijelzi a kezelési és a hardverhibákat. A mérési folyamatot a működtető szoftver teljesen átfogja. Így tudjuk például az utánfutást és a kormányzott kerekek gördülési sugarát mérni, ami a balesetes vagy a tuningolt jármű- vek esetében előfeltétele a korrekt diagnózisnak.

Időtakarékosság

Egy 3D-s berendezéssel végzett mérés esetében egy hagyományos készülékhez képest időt takarítunk meg, miután a négy reflektor felhelyezésével a kerekekre néhány perc alatt elvégezhető a jármű teljes mérése, mivel a mérés megkezdése előtt a keréktárcsák ütésének kiküszöbölése sem szükséges. Így naponta nagyobb számú mérés végezhető és ezáltal a berendezés megtérülési ideje is rövidebb. Egyéni mérési folyamatok könynyen összeállíthatók és az előnyben részesített munkafolyamatokhoz illeszthetők.

Komfortos kezelõszoftver

A 3D-s mérésnél a reflektorok helyzetét a kamerák háromdimenziós térben látják. A speciálisan kifejlesztett Pro32 szoftver ezekből számolja ki kellő pontossággal a jármű mérési eredményeit. Ez a szoftver nagyon egyszerűen kezelhető, csak néhány óra tanulás szükséges a 3 D futómű ellenőrző berendezés kezelésének elsajátításá- hoz. Az intuítiv szoftver a kezelői hibák továbbvitelét megakadályozza akkor, ha nyilvánvaló kezelési hibák történnek.

3 dimenziós teljes kijelzés

A mérési érték kijelzése háromdimenziós grafikával történik, ezáltal egyszerűen áttekinthetők a mérési eredmények.

Aktuális gyártói adatok

Komplett gyártóspecifikus adatok és információk segítik a mérést a kevésbé ismert járműtípusoknál is. Az adatbázis az utolsó 25 év 25.000 jármű-modelljéről tartalmaz használható adatokat.

A járműméretek automatikus mérése

Egyszerűsíti a jármű állapotának vizsgálatát. (például a fenéklemez átlóinak mérésével).

3 dimenziós animációs grafika

Egy segédprogram segíti a kezelőt a járműspecifikus beállításoknál és megmutatja az egyes alkatrészeket, valamint a cseréjükhöz szükséges célszerszámok használatát.

TIG – cél képalkotó mutató

Az időtakarékos magasságméréshez került kifejlesztésre a képalkotó reflektor, amely opcionális tartozék. A rendszer bármikor átállítható a hagyományos magasságmérésre

Kifinomult kameratechnika

A színes LED mutatók láthatóvá tesznek minden fontos információt. Emiatt a mérés egyszerű és időtakarékos, mert a kezelőnek csak a képernyőre kell figyelnie. A kamerák DigiSmart kivitelűek, automatikusan fókuszálnak a kerekeken elhelyezett mérőreflektorokra és teljesen szinkronban mozognak a mérésre szolgáló emelővel (aknára telepített mérőberendezésnél ez a funkció nem használható). Az állítható kamerák segítségével a nagyon kicsi, vagy a nagyon nagy járműveknél is problémamentesen lefolytatható a mérés.

Kerékfelfogatók

A praktikus gyorsállítás miatt nagyon kezelőbarát, a korrózió ellen részlegesen keménykrómozott, 11” és 22” közötti keréktárcsa méretek esetében használható (opcionálisan 26” – ig is szállítható. A kerékfelfogók az európai járművekhez vannak optimalizálva, és problémamentesen használhatók mind az extra kicsi, mind a nagy keréktárcsákhoz. A rugalmasan cserélhető lábak miatt a könnyűfém és az acéltárcsákhoz is alkalmazható. A műanyag dísztárcsák a mérés alatt a keréken maradhatnak.

A berendezés automatikusan kalibrálja magát, ezáltal mindig pontos mérési értékeket biztosít.

A berendezés szállítható két szabadon álló kameratartóval is, ezáltal ideálisan alkalmazható az áthajtós állásokon is.

Gördülési sugár mérése

A gumiabroncs gördülési sugara meghatározott, egy fontos mutatója a gumiabroncs levegőnyomásának, profilmélységé- nek, a járműtípushoz illeszkedő gumiabroncs meghatározója