Incar Team | 2143 Kistarcsa, Szabadság Út 56. | +36/30 322-1410 | Kistarcsa, Ifjúság tér 1. | 70/605-0322 | incarteam@gmail.com | Nyitva tartás: Hétfő - Péntek : 8:00 - 18:00

Gépjárműszerviz

Az Incar Team két beállós szerelőmehelyében, egy aknás, és egy emelős álláson várja Ügyfeleit.

Szezonális átvizsgálás

Tavaszhoz közeledve a gépkocsi biztonságos üzemeltetéséhez nélkülözhetetlen az aktuális átvizsgálás, karbantartás, mivel a téli időszakban az időjárási viszonyokból adódóan gépkocsija nagyobb igénybevételnek volt kitéve.

A jó idő bekövetkeztével az autót is tavasziasítani kell!

A legfontosabb tényező továbbra is a biztonság, amely a tavaszi szezonális felkészítést, tartozékok, kiegészítők átvizsgálását, esetleges cseréjét jelenti, melyeket cégünk kedvező áron kínálja.

A gépkocsi tavasziasítása során külön odafigyelést igényel a gépkocsi gumiabroncsa melyet a téli szettről, nyári garnitúrára kell cserélni. Amennyiben már meglévő a tavalyi évről áthozott gumikról van szó, annak felületét (bordázatát) gumi profil mélységmérő segítségével ellenőrizni kell a biztonságos közlekedés érdekében. Viszont, ha már felülete a közúton való haladásra alkalmatlan, azok cseréjére nélkülözhetetlen, melyre kedvező ajánlatokkal tudunk szolgálni.

Érdemes a téli fagyálló ablakmosó folyadékot, nyári, nagy bogáreltávolító hatásúra cserélnie, illetve az ablaktörlők a téli fagyoknak kitett károsodását ellenőrizni a tökéletes kilátás érdekében.

Indokolt esetben, amennyiben a kilátást már nem megfelelőképpen éri el, a lapátokat cserélni kell, melyeket Ön is a mindennapi használatokkor ellenőrizhet, illetve felkeresheti kollegánkat, aki szívéjes segítséget tud nyújtani az Ön gépkocsijával kapcsolatban. Viszont a további tavaszi felkészítéshez, a biztonságos üzemeltetés szempontjából, érdemes felkeresni márkafüggetlen szervizünket, ahol hozzáértő szakembereink fogadják, ami egyben biztonságot jelent gépjárművük, mindennapi üzemeltetésében.

A gépkocsi átvizsgálása alkalmával ellenőrizzük a lengéscsillapítók, az első és hátsó fékek állapotát, izzók illetve fényszóró beállítását, ékszíjak megfelelősségét, folyadékszintek ellenőrzését, kormánymű, és futómű állapotát, kipufogórendszer ellenőrzését, akkumulátor töltöttségét, alváz és a karosszéria korrodálódásának felmérését illetve a már fent említett gumik és láthatósági eszközök állapotát.

Amennyiben klímával felszerelt a gépkocsija, tavasszal érdemes átvizsgáltatni, szellőző rendszerét kitisztíttatni utastér szűrőjét cserélni.

A szezonális átvizsgálásokra kedvező árakkal, és folyamatos akciókkal várjuk régi és leendő Ügyfeleinket.