Incar Team | 2143 Kistarcsa, Szabadság Út 56. | +36/30 322-1410 | Kistarcsa, Ifjúság tér 1. | 70/605-0322 | incarteam@gmail.com | Nyitva tartás: Hétfő - Péntek : 8:00 - 18:00

Lopásvédelem

Az Incar Team villamossági műhelye, vállalja autóriasztók, immobiliserek, és havidíj mentes GPS nyomkövetők telepítését.

Autóriasztó

Műhelyünkben különbözö kategóriás riasztók beépítését vállaljuk. Az aktuális lehetőségekért hívja a +36 30 322 1410-es számot. Itt pontos információkat kaphat a rendelkezésre álló eszközökről, továbbá segítünk kiválasztani az Önnek legmegfelelőb riasztót, ami árban és tudásban is megfelel az elvárásainak. Vigyázzon autójára. Keressen minket bizalommal.

Lopásvédelem

A riasztó jó dolog, mert némi visszatartó erő az ellen, hogy valaki megpróbáljon bejutni autónkba, továbbá figyelmeztet minket is, a veszélyre. De önmagában nem védi meg autónkat az illetéktelenektől. A gyári Immobiliser, a leggyengébb láncszem lopásvédelem szempontjából. Egy profi autótolvajnak még csak fejtörést sem okoz kiiktatása. Így minden esetben javasoljuk, utólagos lopásvédelem beépítését. Példaként fel tudunk hozni, jónéhány autótulajdonost, aki amint kigurult vadonat új autójával a szalonból, még aznap eljött hozzánk lopásvédelmet beszereltetni. Az utólagos lopásvédelem valódi kihívás elé állítja a tolvajokat, mivel mind egyedi,nem tudnak rá előre felkészülni.

Az Incar Team Számos lopásvédelmi rendszert telepít.

GPS Nyomkövető

A GPS nyomkövető, valószínűleg a legnagyobb biztonságot garantáló védelmi rendszer. DE! Általában havidíjuk van, amit egy magán autónál vagy kisebb cég esetében nem igazán éri meg kifizetni. Az Incar Team GPS Nyomkövetői havidíj mentesek!